fejlec 2

 
2023. augusztus 25-e  Abda Agora pénteken 14.00 óra
Megpakolt kosarak és cekkerek - vászontáskákkal sétálgató, egymással csevegő és nevetgélő emberek - aki egyszer megérzi a termelői piacok hangulatát, annak bizony nem kérdés, hogy jön és vásárol. 2023. augusztus 25-e a nap amire nagyon várunk 🙂 Lendületünk töretlen! Elszántságunk és lelkesedésünk mindenek felett áll - az erő velünk van 🙂 Ne feledjék, hogy az Abda Agora pénteken 14.00 órakor nyitja meg a kapuit. Kiváló termelőink érkeznek ismét a finomabbnál finomabb portékákkal. Jöjjenek! Válasszák a hazait! Támogassuk a magyar termékeket! Támogassuk a hazait! 
 
forumra
 
 
 
FELHÍVÁS!
Várjuk azoknak az (elsősorban abdai) embereknek a jelentkezését, akik NEM VÁLLALKOZÓK és NEM ŐSTERMELŐK, de néha napján terem a kertjükben zöldség, gyümölcs, virág ... amiből jutna másoknak is. Ők sajnos hivatalosan nem árulhatnak a most nyíló abdai piacon. De keressük a megoldást ...
Jelentkezni további információért Csepiné László Évánál lehet a Községháza recepcióján MUNKAIDŐBEN személyesen, telefonon vagy a következő e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
forum1